سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

چمران: قالیباف در ائتلاف اصولگرایان حضور دارد

عضو شورای ائتلاف جریان‌های انقلاب به دعوت قالیباف از جوانان برای شرکت در انتخابات مجلس اشاره کرد و گفت: آقای قالیباف در ائتلاف هستند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۲۵ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 16
کد خبر: ۲۸۱۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی چمران عضو شورای ائتلاف جریان‌های انقلاب  با بیان اینکه هنوز به مصداق‌ها نرسیدیم، اظهار کرد: تلاش می‌کنیم تا از مردم کمک بگیریم و نظر آن‌ها را دخیل بدانیم.

 

عضو شورای ائتلاف جریان‌های انقلاب با بیان اینکه در همه استان‌ها شورا‌هایی را شکل می‌دهیم، ادامه داد: این شورا‌ها حدوداً ۳۰ نفره هستند که از اقشار مختلف متشکل می‌شوند و با تشکیل مجمع، در بین کاندیدا‌ها افرادی را انتخاب می‌کنند و کاندیدا‌های مورد نیاز را به آرا عمومی می‌گذاریم و نظرسنجی می‌کنیم تا چه کسانی در لیست قرار گیرند.

 

او افزود: امیدواریم این حرکت با کمک مردم، نیرو‌های انقلابی و تمام گروه‌هایی که با یکدیگر ائتلاف کردند شکل گیرد تا مردم بیشترین سهم را در انتخاب نهایی و تعیین لیست داشته باشند.

 

چمران به دعوت آقای قالیباف از جوانان برای شرکت در انتخابات مجلس اشاره کرد و گفت: آقای قالیباف در ائتلاف هستند و به نیرو‌های جوانی که به میدان آمدند فرصتی داده خواهد شد تا خود را نشان دهند و معرفی کنند.

منبع: باشگاه خبرنکاران

ارسال نظر